Favorit i repris! Som vanligt blir det workshop på Solberga gård och övertonskonsertert i den mörka sensommarnatten vid Ismantorps fornborg. 25-27 september.

Workshop, Solberga gård, Skördefesten 2009 på Öland

Kursledare: Gösta Petersen och Skye Løfvander.
Tider: Fredag 25 sep kl 13 – 17, lördag 26 sep kl 10 – 17, söndag 27 sep kl 9 – 12.

Kursledare: Skye Løfvander och Gösta Petersen är båda hängivna övertonssångare och erfarna kursledare. Skye kommer från Köpenhamn och har givit ut boken "Overtoner under huden". Gösta Petersen leder Midnattskören i Lund. Vi håller till på Solberga gård på Öland, ca 5 km från Borgholm. Kursavgiften är 1 000 SEK (800 kr för studerande och medlemmar i SONG) och kostnad för logi är 400 SEK (två nätter). Därutöver tillkommer kostnad för måltider. Du är välkommen att vara med och sjunga på Ismantorps fornborg fredag och lördag kväll.

Det kommer att bli sena kvällskonserter med övertonssång på Ismantorps fornborg på fredag och lördagskvällen. Ett mycket uppskattat inslag på skördefesten där dessa mystika och vackra ljud svävar ut i den mörka sensommarnatten och runt ibland det trygga ljuset från alla de små lyktorna som blir kvar på jorden.

Vem kan deltaga? Kursen riktar sig till såväl nybörjare som erfarna. Det krävs inga förkunskaper för att kunna deltaga.

Anmälan: Helst via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. (eller tel Gösta 046-12 53 27). Antalet kursdeltagare är begränsat till ca 20 st max.

Välkommen!

 
Joomla Templates: from JoomlaShack